Αποτελεσματική Διαφήμιση Εστιατορίου

Επιθυμείτε Αποτελεσματική Διαφήμιση Εστιατορίου;

Τώρα μπορείτε να αυξήσετε την πελατεία σας μέσω προηγμένων μεθόδων και στρατηγικής. Δεν χρειάζεται να σταθείτε στις παραδοσιακές πρακτικές που μπορεί να εφαρμόζατε ως τώρα. Η διαφήμιση εστιατορίου μπορεί να περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο καθώς το μάρκετινγκ εστιατορίου έχει αναπτυχθεί ταχύτατα τον τελευταίο καιρό.

Σε μια εποχή που είναι όλα μετρήσιμα, δεν θα ήταν ωραίο να γνωρίζατε πόσο κόσμο προσελκύσατε με την προώθηση του εστιατορίου σας;

Αξιοποιείστε το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα

Ξεκινήστε να αξιοποιείτε τα εφόδια που σας δίνει το Ίντερνετ και τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Δώστε μεγάλο βάρος και στο foodstyling.  Η οπτική προσέγγιση είναι η πρώτη εικόνα που κάποιος σχηματίζει για το πιάτο σας. Προσπαθήστε να δείτε τι έχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες για εσάς.

προώθηση εστιατορίου

Για αρχή δοκιμάστε να δείτε αν έχουν ανεβάσει κάτι στο Instagram. Στο instagram, υπάρχουν χιλιάδες foodlovers που βομβαρδίζουν το κανάλι με τις φωτογραφίες τους. Δείτε λοιπόν, αν για το εστιατόριό σας έχουν ανέβει φωτογραφίες. Μπορείτε να κάνετε repost κάποιες από τις φωτογραφίες των χρηστών. Έτσι, τους παροτρύνετε να συνεχίζουν να ανεβάζουν και άλλο περιεχόμενο. Ακόμα, κάντε like στις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει άλλοι για εσάς. Έτσι, δείχνετε ότι είστε ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα και οι χρήστες ικανοποιούνται αν η φωτογραφία τους σας άρεσε.

Στο Facebook, δώστε προσοχή στα reviews που γράφονται για εσάς και απαντήστε. Μπορείτε να πείτε ευχαριστώ στις καλές κριτικές. Απαντήστε σε μια αρνητική κριτική και προσπαθήστε να την ανατρέψετε.

Αν όμως δεν έχετε πολλούς ακολούθους στα κοινωνικά δίκτυα και λίγες φωτογραφίες που ανεβάζουν άλλοι για εσάς, χρειάζεστε διαφήμιση.

Η online προώθηση εστιατορίου, σας γλυτώνει χρήματα και έχετε μετρήσιμα αποτελέσματα. Μπορείτε να ξέρετε σε τι χρήστες να προωθήσετε ένα συγκεκριμένο πιάτο γιατί θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε τα ενδιαφέροντά τους. Έτσι μπορείτε να κάνετε προτάσεις πιάτων στα άτομα που πραγματικά θα ενδιαφέρονται για αυτά.

Διαφήμιση ΕστιατορίουΑνακαλύψτε πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες για την πρόωθηση του εστιατορίου σας.

Τώρα πια η ανάπτυξη του εστιατορίου μέσω του Digital Marketing γίνεται απλή. Το μάρκετινγκ του εστιατορίου σας μπαίνει σε γραμμή προτεραιότητας. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@lindagalaziou.gr και να δούμε τα υπόλοιπα μαζί! Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμένα, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.