Τηλέφωνο Google AdWords για Ελλάδα

20
30625
τηλεφωνο adwords Ελλαδα
τηλεφωνο adwords Ελλαδα

Θέλετε να επικοινωνήσε με την ομάδα υποστήριξης των Google AdWords στην Ελλάδα για να μιλήσετε με εκπρόσωπο; Τότε θα χρειαστεί να καλέσετε αυτόν τον αριθμό.

Καλέστε στο Τηλ: 00800-441-481-96

Το τηλέφωνο 00800-441-481-96 είναι η τηλεφωνική υποστήριξη Adwords για Ελλάδα. Μπορείτε να το καλέσετε αν χρειαστείτε οποιαδήποτε τηλεφωνική βοήθεια για τα Google Adwords και το λογαριασμό σας. Η τηλεφωνική υποστήριξη Adwords απαντάει στις γραμμές Δευτέρα με Παρασκευή και ώρα 10-14:00. Στο τηλέφωνο αυτό, θα επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο της Google ο οποίος και θα σας παρέχει την εξυπηρέτηση που χρειάζεστε και μάλιστα στα ελληνικά.

Μετά το τέλος της κλήσης σας, θα σας ζητηθεί να απαντήσετε σε μία τηλεφωνική έρευνα σχετικά με την τηλεφωνική υποστήριξη Adwords που λάβατε αξιολογώντας μέχρι και τον υπάλληλο που σας εξυπηρέτησε!

Μη χάνετε χρόνο να προσπαθείτε να λύσετε μόνοι σας κάτι που σας προβληματίζει στα Adwords. Πάρτε τηλέφωνο στο 00800-441-481-96 και λάβετε την απάντηση που ψάχνετε!

Ένα άρθρο από τη Λίντα Γαλάζιου

20 COMMENTS

 1. καλημερα σας
  θα ηθελα σε ποιο τηλεφωνο μπορω να επικοινωνησω στη ελλαδα για το Google Patent Programs!
  δεν βρηκα τιποτα για αυτο το θεμα στην ελλαδα.

  • Καλησπέρα Κώστα, κάλεσε στο τηλέφωνο αυτό που γράφω παραπάνω και δες αν μπορείς να εξυπηρετηθείς. Δεν ξέρω κάποιο άλλο τηλεφωνικό αριθμό.

 2. Γνωρίζει κανείς αν το νούμερο αυτό συνεχίζει να λειτουργεί;
  ή αν υπάρχει κάποιο άλλο που να μπορεί να δώσει κάποιες απαντήσεις;

 3. γεια σας το όνομα μου είναι γιώργος και έχω πρόβλημα με την κλοπή του λογαριασμού μου . παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει να βγάλω μια άκρη σε αυτό .

  • Καλησπέρα, προσπαθήστε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας. Εκείνοι είναι οι αρμόδιοι που θα μπορέσουν να σας πουν περισσότερα.

 4. Καλημέρα σας,
  Έχει κλειδωθεί ο λογαριασμός μου και δεν μπορώ να τον ξεκλειδώσω με κανέναν τρόπο.
  Θα μπορέσουν να με βοηθήσουν αν καλέσω σε αυτό το τηλέφωνο;

  • Καλησπέρα, προσπαθήστε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας. Εκείνοι είναι οι αρμόδιοι που θα μπορέσουν να σας πουν περισσότερα.

 5. Καλημέρα απο Καστοριά

  Ανήκω στη διεύθυνση μιας ξενοδοχειακής μονάδας στην Καστοριά με την επωνυμια Afkos Grammos Boutique Hotel Resort
  Μέσα στον Ιανουάριο προέκυψε μεγάλο πρόβλημα σχετικά με τον τρόπο που προβάλεται στην Google.
  Ενω βρισκόμαστε δτην Καστοριά στην Google σαν πόλη εμφανίζεται η Θεσσαλονίκη.
  Σας παρακαλώ όπως προβείται στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να αλλάξετε την πόλη καθώς μας έχει διμιουργηθεί πολύ σοβαρό πρόβλημα.
  Χάνουμε κάθε μέρα πελάτες . Προαπαθώ απεγνωσμένα να επικοινωνήσω με κάποιον εδώ και μια εβδομάδα δεν υπάρχει πουθενά κανένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

  Σας παρακαλώ όπως δράσετε άμεσα

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Με εκτίμηση

  • Καλησπέρα, το site αυτό είναι καθαρά πληροφοριακό και δεν μπορεί να ικανοποιήσει κάποιο request. Για το λόγο αυτό, προσπαθήστε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας που παρέχεται.