Επαναληπτικό μάρκετινγκ – AdWords Remarketing

0
2521
επαναληπτικο μαρκετινγκ google adwords
επαναληπτικο μαρκετινγκ google adwords

Τι είναι Επαναληπτικό μάρκετινγκ;

Το Remarketing ή αλλιώς Επαναληπτικό μάρκετινγκ , είναι μία τεχνική του Google Display Network (Δικτύου Εμφάνισης) που χρησιμοποιείται όταν θέλετε να δείξετε τις διαφημίσεις σας σε χρήστες που προηγουμένως επισκέφθηκαν τον ιστότοπό σας από οποιαδήποτε πηγή (οργανικά αποτελέσματα, κλικ σε διαφημίσεις AdWords) ,όταν εκείνοι περιηγούνται σε διάφορα άλλα websites του GDN.

Το Remarketing ή αλλιώς Επαναληπτικό μάρκετινγκ σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις διαφημίσεις σας ανάλογα με τις λίστες που θα δημιουργήσετε. Για παράδειγμα μπορείτε να δείξετε μία διαφήμιση με κινητά τηλέφωνα εάν το Website σας είναι ένα e-shop και πουλάτε κινητά, σε όσους χρήστες μπήκαν στη σελίδα των κινητών τηλεφώνων σας. Μπορείτε να δείξετε διαφήμιση με υπολογιστές σε όσους μπήκαν στη σελίδα με τους υπολογιστές και διαφορετική σε εκείνους που έψαξαν για tablet μέσα στο website σας. Με το Επαναληπτικό Μάρκετινγκ, προσαρμόζετε τις διαφημίσεις σας ανάλογα με το κοινό που στοχεύετε και αυτό σας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο στόχο σας ,μία αγορά δηλαδή.

Αν λοιπόν βλέπετε μία διαφήμιση AdWords ενός website που επισκεφτήκατε πρόσφατα, ενώ είστε σε κάποιο άλλο site του GDN, τότε είστε στη λίστα του επαναληπτικού μάρκετινγκ.

Ένα άρθρο από τη Λίντα Γαλάζιου