Βελτιωμένες Επεκτάσεις Διαφημίσεων – Enhanced Sitelinks

0
2147
Βελτιωμένες Επεκτάσεις Διαφημίσεων
Βελτιωμένες Επεκτάσεις Διαφημίσεων

Τι είναι οι Βελτιωμένες Επεκτάσεις Διαφημίσεων;

Οι Βελτιωμένες Επεκτάσεις Διαφημίσεων μπορούν να γίνουν προσβάσιμες από εσάς, αν έχετε μεταβεί στις Βελτιωμένες Καμπάνιες και έχετε προχωρήσει σε αναβάθμιση των επεκτάσεων διαφημίσεων.

Οι Βελτιωμένες Επεκτάσεις Διαφημίσεων είναι συνδυασμός των υπάρχοντων επεκτάσεων διαφημισέων που έχετε αλλά και των διαφημιστικών σας κειμένων. Θα εξηγήσουμε καλύτερα τις Βελτιωμένες Επεκτάσεις Διαφημίσεων με ένα παράδειγμα που δίνει το blog της Google.

Αν είστε λοιπόν ο ιδιοκτήτης μίας πιτσαρίας και έχετε ενεργοποιήσει τις επεκτάσεις διαφημίσεων, η διαφήμισή σας στα AdWords θα είναι κάπως έτσι:

Θα είχατε επομένως τις επεκτάσεις διαφημίσεων ακριβώς από κάτω όπως έχετε συνηθίσει να βλέπετε ως τώρα.

Έστω όμως ότι εκτός από την παραπάνω διαφήμιση, έχετε στο λογαριασμό σας και άλλα διαφημιστικά κείμενα ( ας υποθέσουμε ότι είναι αυτά που φαίνονται στην παρακάτω εικόνα).

 

Με τις Βελτιωμένες Επεκτάσεις Διαφημίσεων, η διαφήμισή σας θα εμφανιστεί όπως παρακάτω:

Τι συνέβη λοιπόν;

Εφόσον βγαίνετε στα κορυφαία αποτελέσματα και οι διαφημίσεις σας είναι ενεργές, γίνετε ένα “ταίριασμα” των επεκτάσεων διαφημίσεων που έχετε ορίσει στην πρώτη εικόνα με τα διαφημιστικά κείμενα που χρησιμοποιείται στο λογαριασμό σας εφόσον αυτά περιλαμβάνουν τη λέξη κλειδί που γράφετε στις επεκτάσεις διαφημίσεων. Πιο απλά, αν η λέξη κλειδή περιέχεται τόσο στην επέκταση διαφήμισης όσο και στον τίτλο κάποιας διαφήμισης του λογαριασμού σας, θα εμφανιστούν οι Βελτιωμένες Επεκτάσεις Διαφημίσεων που πρακτικά θα είναι 4 διαφημίσεις που χρησιμοποιείτε ήδη!

Και το πιο σημαντικό: Μεγαλώνει ακόμα παραπάνω ο χώρος που καταλαμβάνετε έναντι των ανταγωνιστών!

Βελτιωμένες Επεκτάσεις Διαφημίσεων

Enhanced Sitelinks

Ένα άρθρο από τη Λίντα Γαλάζιου